“Пловдив Мрамор” ООД е компания специализирана в своята областта за внос, обработка и търговия на естествени камъни – мрамор, гранит, травертин, технически камък. Във собствената ни производствена база изработваме всякакви изделия от ествествен камък. Разполагаме с широка гама от продукти.

Имаме удоволствието да Ви предложим най-добрите цени на изделия от мрамор, гранит, травертин и технически камък с перфектно качество, подходящи както за вътрешен, така и за външен монтаж.

“Пловдив Мрамор” предлага на своите клиенти богата гама от цветове, размери, форми и материали. Нашите клиенти могат да избират между орнаменти, плотове за кухни, плотове за бани, барплотове, стъпала, елементи за камини, подпрозоречни первази, рамки, камини, фризове, мозайки, настилки с различни размери и дебелини на плочите, слабове, цокъл,облицовки, мивки, кашпи, както и изделия, изработени по поръчка.

Обработката на камъка е по индивидуално желание – заобляне, фаска, водобран, рязане на герунг, рязане по овал, рязане с орнамент, отвори за мивки.

Фирмата е директен вносител предимно от Турция, където добива от собствени кариери и от целия свят. Предлага широка гама от известни и редки материали.

“Пловдив Мрамор” ООД се стреми да се разраства, модернизира и утвърждава все повече, както на българския, така и на международния пазар.