МРАМОР

Пловдив Мрамор предлага на своите клиенти мрамор с богата гама от цветове, размери, форми. Ние изработваме кухненски плотове от мрамор, плотове за бани от мрамор, барплотове от мрамор, стъпала от мрамор, первази от мрамор и др.
Мраморът е метаморфна скала, изградена от калцит или доломит. При него откриваме всевъзможни нюански на цветовете.Освен в Турция едни от големите европейски находища са в: Италия, Гърция, Франция и Норвегия.
В България мрамор се добива в планините Рила, Родопи, Странджа, Пирин и Берковска.

Ако търсите висококачествени мраморни продукти, Пловдив Мрамор е компанията, с която да се свържете. Те предлагат широка гама от продукти от мрамор, които да отговарят на вашите нужди и бюджет.

Мраморни Стъпала

Мраморни стъпала и первази добавят нотка на елегантност и изтънченост към вашия дом. Те се предлагат в различни цветове и покрития, така че можете да ги съчетаете с декора на вашия дом. Мраморът е здрав и издръжлив материал, който може да издържи на износване.

Мраморни Плочи

Мраморни плочи са идеални за облицовка на стени, подове и други повърхности. Те се предлагат в различни цветове, шарки и покрития, така че можете да създадете уникален външен вид за вашия дом. Мраморът е устойчив на влага и петна, така че е идеален за използване в бани и кухни.

Мраморни Плотове

Мраморни плотове са луксозно и издръжливо допълнение към всяка кухня или баня. Те се предлагат в различни цветове и шарки, така че можете да намерите перфектния плот, който да отговаря на вашия стил. Мраморът е устойчив на топлина и петна, така че е идеален за зони с интензивен трафик.

мрамор
Mugla White
мрамор
Marmara
мрамор
Mayra Beige
мрамор
Milas Leylak
мрамор
Pink
мрамор
Emperador
мрамор
Bursa Beige

Предимствата на Пловдив Мрамор:

  • Широка гама от продукти: Пловдив Мрамор предлага широка гама от мраморни продукти, от които можете да избирате, така че със сигурност ще намерите перфектния продукт за вашия дом.
  • Високо качество: Пловдив Мрамор предлага само мрамор с най-високо качество.
  • Конкурентни цени: Пловдив Мрамор предлага конкурентни цени на своите мраморни продукти.
  • Отлично обслужване на клиенти: Пловдив Мрамор се ангажира да предоставя отлично обслужване на своите клиенти.

Ако се интересувате от закупуване на мраморни продукти, моля, свържете се с Пловдив Мрамор днес. Те ще се радват да ви помогнат да намерите перфектните продукти за вашия дом.